HERSTEL


Bij La Unidad, een Lifecoach-website, geloven we in de kracht van herstel. Onze diensten zijn ontworpen om mensen te helpen hun leven te transformeren en weer in balans te brengen, zowel fysiek als emotioneel. 


Onze coaches en professionals bieden  persoonlijke aandacht door middel van workshops, waarbij we individuen begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het vinden van duurzame oplossingen voor uitdagingen. Daarnaast organiseren we ook evenementen, zoals beauty- en high tea-sessies, waarbij we de sociale cohesie bevorderen. Bij La Unidad staat herstel centraal, omdat we geloven dat iedereen het verdient om een leven vol vreugde en vervulling te leiden.


Onze verlichte benadering van coaching stelt cliënten in staat om niet alleen zichzelf te herstellen, maar ook om te groeien en te bloeien. We bieden ondersteuning en begeleiding op alle aspecten van het leven, inclusief fysieke gezondheid, emotioneel welzijn en evt. spirituele groei. Onze workshops benadrukken het belang van zelfzorg en zelfliefde, omdat we geloven dat deze essentieel zijn voor het bereiken van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daarnaast helpen onze evenementen, zoals sociale bijeenkomsten, bij het bevorderen van positieve verbindingen en gemeenschapsopbouw. Bij La Unidad streven we ernaar om individuen te empoweren en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze diensten en samen op een reis van herstel te gaan. Waar leidt jouw kompas je naar toe?

ROUW


La Unidad biedt professionele en empathische begeleiding als rouw- en verliescoach. We begrijpen dat het verwerken van verlies een uitdagend proces kan zijn en zijn er om u te helpen door dit moeilijke moment in uw leven. Onze deskundige coaches bieden persoonlijke ondersteuning en begeleiding om u te helpen bij het omgaan met de emoties die gepaard gaan met rouw en verlies. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin u zich vrij kunt uiten en uw gevoelens kunt delen.


Daarnaast bieden we ook formulierenbrigade aan om u te helpen bij het invullen van belangrijke documenten en formulieren. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met verschillende procedures en zullen u begeleiden bij elke stap van het proces. We begrijpen dat het invullen van formulieren soms overweldigend kan zijn, maar we staan klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u de juiste informatie verstrekt.


Daarnaast hebben we ook budgetcoaching beschikbaar om u te helpen bij het beheren van uw financiën. Onze professionele budgetcoaches zullen met u samenwerken om een persoonlijk budgetplan op te stellen en u te leren hoe u effectief met uw financiële middelen kunt omgaan. We streven ernaar om u de nodige tools en vaardigheden te geven om uw financiën onder controle te houden en vooruitgang te boeken naar uw financiële doelen.


Bij La Unidad erkennen we ook het belang van het gezamenlijk gedenken van dierbaren. Daarom organiseren we elke 3e zondag in juli een speciale dag, genaamd La Unidad-Memorial, waarbij we samenkomen om gezamenlijk te gedenken. Het is een moment van verbinding en steun, waarbij we herinneringen delen en troost vinden in elkaars aanwezigheid. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale gelegenheid en samen te komen in een sfeer van liefde en saamhorigheid.VERLIES


La Unidad, jouw toegewijde coach, biedt een scala aan diensten om je te ondersteunen bij verschillende levensuitdagingen. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een moeilijke periode kan zijn, en daarom bieden we begeleiding en ondersteuning tijdens het rouwproces. Onze ervaren coaches helpen je omgaan met de emoties en het verdriet dat gepaard gaat met het verlies, zodat je weer balans en veerkracht kunt vinden in je leven.


Daarnaast staan we ook klaar om je te begeleiden bij persoonlijke omstandigheden die je leven beïnvloeden. Of het nu gaat om een relatiebreuk, veranderingen in je gezinssituatie of andere uitdagingen, onze coaches bieden een luisterend oor en praktische tools om je te helpen groeien en sterker te worden.


Bij La Unidad begrijpen we ook dat maatschappelijke en financiële omstandigheden ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Onze professionals bieden ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met stress en het ontwikkelen van effectieve copingmechanismen. Van het beheren van schulden tot het creëren van een gezonde werk-privébalans, wij zullen er voor je zijn, stap voor stap.


Daarnaast kunnen onze professionals je begeleiden bij juridische kwesties, zoals het navigeren door complexe wetten en regelgeving. Of het nu gaat om het begrijpen van je rechten en plichten of het vinden van de juiste juridische ondersteuning, La Unidad staat voor je klaar.


En tot slot, in tijden van verdriet en verlies kunnen de details en planning van een uitvaart overweldigend zijn. We bieden ondersteuning en praktische begeleiding om je te helpen bij het nemen van beslissingen en het organiseren van een betekenisvol afscheid.


Bij La Unidad, jouw vertrouwde coach, streven we ernaar om je te helpen bij elke stap van je levensreis. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen bijstaan in jouw persoonlijke groei en welzijn.

unsplash