Eén loket voor Verlies, Rouw en Herstel!HERSTEL


Bij La Unidad bieden we een specifieke module voor herstel, waarbij we individuen begeleiden bij het vinden van hun innerlijke kracht en het herstellen van balans in hun leven. Bij La Unidad bieden we verschillende modules aan om u te ondersteunen bij uw herstelproces. Hier zijn enkele voorbeelden van de modules die we aanbieden:

 1. Fysiek herstel: Deze module richt zich op het bevorderen van uw fysieke gezondheid en het herstellen van uw lichaam na een uitdagende periode. Onze coaches kunnen u begeleiden bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, en het verbeteren van uw algehele welzijn.

 2. Emotioneel herstel: Deze module richt zich op het verwerken van emotionele pijn en het herstellen van uw emotionele welzijn. Onze coaches kunnen u helpen bij het identificeren en begrijpen van uw emoties, het omgaan met stress en angst, en het ontwikkelen van veerkracht en emotionele balans.

 3. Relationeel herstel: Deze module richt zich op het herstellen van relaties die zijn beïnvloed door uitdagingen en veranderingen. Onze coaches kunnen u begeleiden bij het opbouwen van gezonde communicatie, het herstellen van vertrouwen en het creëren van positieve verbindingen met anderen.

 4. Spiritueel herstel: Deze module richt zich op het herstellen van uw spirituele welzijn en het vinden van betekenis en doel in uw leven. Onze coaches kunnen u helpen bij het verkennen van uw spirituele overtuigingen, het ontwikkelen van mindfulness en meditatiepraktijken, en het vinden van innerlijke rust en voldoening.

Onze flexibele modules zijn afgestemd op uw behoeften en situatie. Onze coaches ondersteunen u bij elke stap van uw herstelproces. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze modules en hoe we u kunnen helpen bij uw herstel. We identificeren uw persoonlijke doelen en stellen een plan op om ze te bereiken. We bieden begeleiding bij het ontwikkelen van gezonde gewoonten, stressmanagement en het vinden van innerlijke rust. We organiseren ook evenementen en bijeenkomsten om positieve verbindingen te bevorderen. Herstel is een persoonlijke reis en we zijn er om u te ondersteunen. Doe mee en vind vreugde en vervulling. Neem vandaag nog contact met ons op.
ROUWLa Unidad biedt professionele en empathische begeleiding als rouw- en verliescoach. We begrijpen dat het verwerken van verlies een uitdagend proces kan zijn en zijn er om u te helpen door dit moeilijke moment in uw leven.

Onze deskundige coaches bieden persoonlijke ondersteuning en begeleiding om u te helpen bij het omgaan met de emoties die gepaard gaan met rouw en verlies. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin u zich vrij kunt uiten en uw gevoelens kunt delen.


Bij La Unidad bieden we verschillende modules aan om u te ondersteunen bij het rouwproces. Hier zijn enkele voorbeelden van de modules die we aanbieden:

 1. Emotionele ondersteuning: Deze module richt zich op het omgaan met de intense emoties die gepaard gaan met rouw. Onze coaches helpen u bij het identificeren en begrijpen van uw emoties en bieden technieken en tools om ze op een gezonde manier te uiten en te verwerken.

 2. Praktische begeleiding: Deze module richt zich op het aanpakken van praktische zaken die verband houden met verlies, zoals het regelen van de begrafenis of crematie, het afhandelen van administratieve taken en het omgaan met juridische kwesties. Onze experts kunnen u begeleiden en ondersteunen bij het nemen van de nodige stappen.

 3. Sociale ondersteuning: Deze module richt zich op het omgaan met veranderingen in uw sociale omgeving als gevolg van verlies. Onze coaches helpen u bij het navigeren door relaties en bieden ondersteuning bij het communiceren met dierbaren en het opbouwen van een nieuw sociaal netwerk.

 4. Zelfzorg en welzijn: Deze module richt zich op het bevorderen van zelfzorg en het vinden van manieren om uw welzijn te bevorderen tijdens het rouwproces. Onze coaches bieden begeleiding bij het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen, het creëren van een zelfzorgroutine en het vinden van balans in uw dagelijks leven.

 5. Herinnering en betekenisgeving: Deze module richt zich op het creëren van een betekenisvolle herinnering aan uw dierbare en het vinden van troost en voldoening in het herinneringsproces. Onze coaches kunnen u begeleiden bij het organiseren van herdenkingsrituelen en het vinden van manieren om de herinnering aan uw dierbare levend te houden.

Deze modules zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en situatie. Onze rouwcoaches staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw rouwproces. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze modules en hoe we u kunnen helpen bij uw rouwverwerking.VERLIESLa Unidad biedt een scala aan diensten om je te ondersteunen bij verschillende levensuitdagingen, waaronder verlies. Onze ervaringsdeskundigen begrijpen dat verliezen een moeilijke periode kan zijn en bieden begeleiding en ondersteuning tijdens het rouwproces. We helpen je omgaan met de emoties en het verdriet dat gepaard gaat met het verlies, ongeacht of het gaat om persoonlijke, maatschappelijke, financiële of juridische kwesties. Ons doel is om je te helpen weer balans en veerkracht te vinden in je leven.


La Unidad biedt verschillende modules en diensten om je te ondersteunen bij het omgaan met verlies. Hier zijn enkele van de modules die wij aanbieden:

 1. Rouwbegeleiding: Onze ervaren professionals bieden individuele begeleiding en ondersteuning tijdens het rouwproces. We bieden een veilige ruimte om je emoties te uiten, je gedachten te delen en praktische tools te bieden om met het verlies om te gaan.

 2. Emotionele ondersteuning: We begrijpen dat verlies gepaard gaat met intense emoties zoals verdriet, woede, angst en verwarring. Onze professionals zijn er om naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te helpen bij het verwerken van deze emoties.

 3. Praktische hulp: Verlies kan ook praktische uitdagingen met zich meebrengen, zoals het regelen van administratieve zaken, het omgaan met financiële kwesties of het organiseren van een uitvaart. Onze professionals kunnen je begeleiden en adviseren bij deze praktische zaken.

 4. Copingstrategieën: We bieden coaching en begeleiding bij het ontwikkelen van effectieve copingstrategieën om met het verlies om te gaan. Dit omvat het leren van zelfzorgtechnieken, het omgaan met stress en het opbouwen van veerkracht.

 5. Juridische ondersteuning: Als er juridische kwesties zijn die verband houden met het verlies, zoals nalatenschapskwesties of juridische rechten en plichten, kunnen onze experts je begeleiden en adviseren.

Dit zijn slechts enkele van de modules die we aanbieden. We begrijpen dat elk individu uniek is en zijn eigen behoeften heeft bij het omgaan met verlies. Daarom werken we samen met jou om een persoonlijk ondersteuningsplan op te stellen dat past bij jouw specifieke situatie en behoeften.


Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze modules en hoe we je kunnen ondersteunen bij het omgaan met verlies.

unsplash