Eén loket voor Verlies, Rouw en Herstel!
unsplash_WQC8HvAU2SY
unsplash_6IAR9KeCHdA
unsplash_96SM5hmNuCc
unsplash_s9CC2SKySJM
unsplash_nzmDvwGedXw
unsplash_1ICH4o9-pDA

DIENSTEN


Bij La Unidad bieden wij een scala aan producten om jou te helpen op persoonlijke-, financiele-, maatschappelijke- en juridische vlak. Onze deskundige coaches staan ​​klaar om jou te begeleiden tijdens moeilijke situaties, zoals verlies en rouw. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je ondersteunen op jouw levensreis!PERSOONLIJK:


Bij La Unidad bieden we persoonlijke coaching aan voor mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Onze rouw- en verliescoaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van individuen tijdens deze moeilijke periode.

Daarnaast bieden we ook holistische coachingssessies aan, waarbij we aandacht besteden aan het welzijn van lichaam, geest en ziel. En als je behoefte hebt aan extra ondersteuning, hebben we ook buddy-systemen beschikbaar. We staan klaar om je te helpen bij je persoonlijke reis naar herstel.MAATSCHAPPELIJK:


Bent u het spoor bijster in de huidige samenleving en dreigt u grip op het leven te verliezen? Begrijpt u bepaalde brieven niet of weet u niet waar u informatie of ondersteuning kunt vinden? Laat La Unidad uw vraagbaak zijn. Onze maatschappelijke producten en diensten helpen u om uw weg te vinden en uw leven weer op de rails te krijgen. Wij staan klaar om u te ondersteunen.FINANCIEEL:


Bij La Unidad bieden we een breed scala aan producten en diensten om u te ondersteunen bij het verbeteren van uw financiële situatie. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van financieel advies en oplossingen voor uw financiële problemen. Daarnaast werken we samen met externe partners die diverse producten aanbieden, zodat u optimaal kunt profiteren van professionele begeleiding bij het opstellen en beheren van uw financiën. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw financiën een boost!JURIDISCH:


Bij La Unidad  begrijpen we dat het navigeren door juridische kwesties overweldigend kan zijn. Als u vragen heeft over erfrecht, uitvaart- of levensverzekeringen, schadeverzekeringen of andere juridische zaken en conflicten, kunnen wij u helpen. We werken samen met de beste professionals in het vak om u de juiste verbinding te bieden die u nodig heeft. Laat ons voor u zorgen en uw leven een stukje makkelijker maken.Aanmelden


Bij La Unidad kunt u profiteren van een breed scala aan diensten om u te helpen bij uw persoonlijke groei en welzijn. Onze ervaren lifecoaches staan klaar om u te begeleiden en ondersteunen op verschillende gebieden, zoals zelfvertrouwen, stressbeheersing en het ontdekken van uw passies. Meld u vandaag nog aan en start uw reis naar een betere versie van uzelf.

Kennismaken


Ben je op zoek naar ondersteuning bij rouw en verlies? La Unidad biedt diensten om je te helpen tijdens deze moeilijke periode. Onze professionele begeleiders staan klaar om je te ondersteunen bij het verwerken van je verlies. Wij bieden ook gratis kennismakingsgesprekken aan als volgende stap naar steun en begeleiding. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw reis naar heling en herstel.

Bouwen


Bij La Unidad begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om met rouw en verlies om te gaan. Onze diensten richten zich op het bieden van ondersteuning tijdens deze moeilijke periode. Na kennismaken met jou en jouw verhaal, zullen we samen bouwen aan het herstel. We zullen de eerste stenen leggen naar een pad van heling en veerkracht.

Good to go!


Bij La Unidad bieden wij ondersteuning voor rouw en verlies. Onze diensten zijn erop gericht om u te helpen met het verwerken van uw emoties en het vinden van nieuwe manieren om door te gaan. Aan het einde van het ondersteuningstraject, bent u klaar om uw eigen pad te bewandelen. U bent vrij om te gaan en te blijven zolang en wanneer u wilt. Wij geloven in u, You Got This!

unsplash