Eén loket voor Verlies, Rouw en Herstel!

'MIJN STEM telt ook Mee!'


Hallo jongeren!


Bij La Unidad zijn we er trots op een ruimte te bieden waar jouw stem telt, waar jouw verhaal gehoord wordt en waar we samen op weg gaan naar groei en zelfontdekking. In onze multiculturele samenleving is het van groot belang om aandacht te besteden aan jouw unieke ervaringen, want jouw stem vormt de kleurrijke weerspiegeling van wie je bent.

Wij begrijpen dat opgroeien en omgaan met verlies, rouw en herstel uitdagend kunnen zijn. Daarom bieden we hier een luisterend oor, ondersteuning op maat en begeleiding om jou te helpen je eigen pad te vinden. We moedigen JOUW aan om in jezelf te geloven, je eigen identiteit te omarmen en SAMEN MET ONS te werken aan de beste versie van jezelf.

Bij La Unidad werken we samen met jou, voor jou en voor al je maatjes. We stemmen alles af op wat jij nodig hebt, omdat we er zijn voor jou en je crew. 💪🤝 Laat ons weten wat jullie nodig hebben, want we zijn er voor jullie! 🌟 Ongeacht je achtergrond, cultuur of ervaringen, ben je hier thuis. Laat van je horen, deel je verhaal en laten we samen bouwen aan een toekomst vol groei en zelfvertrouwen.

Jij bent belangrijk, jouw stem doet ertoe, en wij zijn hier om te luisteren.


Welkom bij het Jongerenloket van La Unidad!

I AM Happy!

Hé jij daar, superster van de toekomst!


Ik wil je helpen met dingen die soms een beetje ingewikkeld lijken, zoals als er onenigheid in je familie is (denk aan ouders die niet meer samen zijn), als het lastig is om je te concentreren, als schoolprestaties je uitdagen, als je dromen nog vaag zijn, en als je doelen een beetje ver weg lijken.

We gaan samen op avontuur en ik ga je laten zien hoe je al deze dingen kunt aanpakken en supergoed kunt zijn in wie jij bent! 😊🌟

Voel jij je alsof niemand naar je Luistert?

Neem contact op!

 
 
 
 

Geen zorgen!

We zijn hier om naar je te luisteren en je te helpen! 😊👂 Laat ons weten wat er aan de hand is, en we gaan samen kijken hoe we jou kunnen supporten. ✨

Whatsapp +31649281919

Connect with me

unsplash