Eén loket voor Verlies, Rouw en Herstel!

OVER ONS


La Unidad is ontstaan uit het diepgaande persoonlijke verlies van oprichter Joli Alves, die geconfronteerd werd met het overlijden van haar dierbare partner. Uit deze ervaring groeide het besef van de impact van rouw op het individu en de noodzaak om een ondersteunende gemeenschap te creëren. Joli Alves besloot een plek te creëren waar mensen die te maken hebben met verlies en rouw elkaar kunnen vinden, begrijpen en ondersteunen. La Unidad is geboren uit een diepgewortelde behoefte om eenheid te bevorderen te midden van persoonlijke pijn, met de overtuiging dat samen groeien en helen mogelijk is, zelfs in de moeilijkste momenten.


Bij La Unidad begeleiden we mensen in het omgaan met verlies en rouw, waarbij we streven naar het vinden van innerlijke rust en kracht. Rouw, als het pijnlijke verdriet in reactie op lijden, vormt het hart van onze benadering. Met persoonlijke aandacht, empathie en een veilige omgeving willen we dat eenieder zich gehoord en begrepen voelt. Wij geloven sterk in de natuurlijkheid van rouw als onderdeel van het leven, en in de mogelijkheid om te groeien en te helen, zelfs in de meest uitdagende tijden.

La Unidad hecht waarde aan het bevorderen van eenheid, zowel tussen individuen als binnen gemeenschappen. Ons doel is een positieve verandering te brengen in het leven van mensen die verschillende vormen van verlies ervaren. Of het nu recent is of jaren geleden, wij staan er voor eenieder, jong en oud."Love is the timeless melody that resonates within the soul, a radiant force that brightens even the darkest days, and the gentle touch that blossoms the heart in the garden of connection."

Meet the team behind

Joli Alves

(Oprichter / Life coach)


Manon Bergen

(Rouw- en verlies coach)


Team La Unidad - Memorial

Michel Meijer

(Marketing)


Euclides

(Ride-Out Organisator)

00

I'M MANON

You can't wait until life isn't hard anymore, before you decide to be happy.

Manon is ‘iets’ boven de 50 maar ervan overtuigd dat leeftijd maar een getal is.


Misschien herken je dit wel. Je hebt je leven best wel goed op de rit. En dan in één keer, komt er zijwind. En zo hard, dat je niet meer kan bijsturen en gewoon domweg van je pad afraakt. Dat gebeurde haar. Ze kreeg kanker. En alsof dat niet heftig genoeg is, overleed haar man bij het sporten. Ze zei, nou dan ben je wel van je pad af hoor.

Ze heeft haar pad, door hele kleine stapjes te nemen weer terug gevonden. En nu is ze op reis,....waarheen? Ze denkt daar waar de wind haar heen brengt. Ze is ervan overtuigd, er is elke dag wind, uit alle richtingen.....

Hoe vaak heb je al gedacht, ik moet er gewoon met iemand over praten. In haar praktijk is ze naast al het andere vooral gesprekspartner. Oftewel, iemand die zonder enig oordeel met jou in gesprek gaat. Waarover? Over alles waar haar cliënten over willen praten. Dat kan in haar praktijk maar ook altijd op een locatie die voor jou prettig aanvoelt.

00

I'M JORCELENE

Amor fati.


VRIENDEN VAN of Doneren?

 Onze Vrienden van La Unidad, bestaande uit individuen, ondernemers, organisaties en instellingen, maken het onmogelijke mogelijk.

Met een bescheiden jaarlijks lidmaatschap van €15, draagt ook u bij aan de La Unidad-Memorial en ons streven naar eenheid in rouw en herstel.

Uw steun is van onschatbare waarde.

Voor diegenen met een nog groter hart: die een grotere bijdrage in goederen of financien schenken, die worden onze Hoofdsponsoren. Deze helden zullen een bijzondere plek op onze website als erkenning voor hun gulheid ontvangen.

Samen veranderen we levens en bouwen we een gemeenschap van compassie en steun.

Dank u voor uw betrokkenheid!

Voor vragen of informatie neem contact met ons op!


Laat hier een bericht achter!Eén loket voor Verlies, Rouw en Herstel!

La Unidad streeft ernaar om een lichtpunt van hoop en troost te zijn voor iedereen die rouwt.

unsplash