OVER ONSLa Unidad is een lifecoachwebsite die staat voor eenheid. Wij geloven in de harmonie tussen hemel en aarde en in de verbinding tussen mensen. Onze kernwoorden zijn verbondenheid, vrijheid en gelijkheid, en dit alles draait om het thema rouw.


Bij La Unidad begeleiden we mensen in het omgaan met verlies en rouw, en helpen we hen bij het vinden van innerlijke rust en kracht. Onze aanpak is gebaseerd op persoonlijke aandacht, empathie en het creëren van een veilige omgeving waarin iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Wij geloven dat rouw een natuurlijk onderdeel is van het leven en dat het mogelijk is om te groeien en te helen, zelfs in de moeilijkste tijden. Bij La Unidad vinden wij het belangrijk om de eenheid te bevorderen, zowel tussen individuen als binnen de gemeenschap, en om een positieve verandering te brengen in het leven van mensen die met rouw te maken hebben.


Bij La Unidad staat de Lifecoach stil bij wat we verloren hebben. Geschiedenis dient als ons kompas naar de toekomst. We richten ons op diverse vormen van scheiding, of het nu gaat om het scheiden van onszelf, anderen of iets anders. Onze ondersteuning is er altijd, of het nu dit jaar, vorig jaar of 5 jaar geleden is.

HOE HET WERKT

Aanmelden

1

Kennismaken

2

Bouwen

3


Ready to Grow!


4

TESTIMONIALS

Iemand die iets aardigs zegt over wat u doet, is van onschatbare waarde. Klik hier om een citaat van een klant of fan toe te voegen.

Adam Kohn

Titel

unsplash