La Unidad

Forever in  the wind
 

De mensen achter La Unidad

Ons team

Kim den Boer

Kim den Boer

Over Mijn naam is Kim, ik ben nu 33 jaar en werkzaam als kok in de horeca. Mijn inzet voor La-Unidad is omdat ik het een mooi initiatief vind! Daarbij geloof ik dat La Unidad voor veel mensen steun kan geven/zijn! We zijn nu al twee jaar actief en ik zie hoe de motor-community voor elkaar klaar staat, wat mooi is om te zien! De één heeft iemand verloren door een motorongeluk terwijl bij een ander een motorrijder wordt gemist door ziekte. Alles komt bij elkaar voor herdenking, troost, herkenning dat waar La Unidad voor staat. Michel was een goeie vriend van mij. Ik weet zeker als hij naar beneden kijkt, hij trots is op Joli, onze initiatiefneemster.

Manon Bergen

Manon Bergen

Over Ik ben Manon, 52, motorrijdster. In het dagelijks leven stuur ik een afdeling aan die in de IT werkt, ben ik Gesprekspartner & Coach bij Kensei Nintai en begeleid ik een groep kinderen die door kanker zijn geraakt. Getrouwd met een man met Vleugels, weduwe van Leo, motorrijder in hart en nieren. Na zijn overleden ben ik met La Unidad in contact gekomen. Wat een warmte en liefde kwam ik tegen. Ik was op de tweede memorial ook aanwezig. Op dat moment dacht ik, ik wil graag verbonden zijn met La Unidad. Daarom heb ik aangeboden om te kijken waar en hoe ik de organisatie kan ondersteunen. Ik hoop La Unidad te kunnen helpen met mijn netwerk en met mijn creatieve Brain.

Nilson Andrade (Didi)

Nilson Andrade (Didi)

Over Hallo bikerfam, ik ben Nilson Andrade, een 34 jarige levensgenieter. Ik heb veel passies in het leven en het motorrijden is er daar één van! Ik ben gezegend met het feit dat ik daar ook mijn werk van heb kunnen maken. Ik run een auto- en motorrijschool in Rotterdam-Blijdorp

Michel Meijer

Michel Meijer

Over Al ruim veertig jaar werkzaam in de funeraire branche, las ik de oproep van Joli. Aangezien de branche niet gemakkelijk is bood ik aan te helpen in 2020. Echter alles was al geregeld, maar Joli zou me bellen voor de volgende herdenking. Persoonlijk dacht ik ‘daar hoor je nooit meer iets van’…..maar Joli hing aan de bel in 2021. Of ik nog wist wat ik toegezegd had. Sindsdien werk ik mee met een hele leuke groep mensen die het verdienen dat la Unidad groot wordt. 
Map
Info